Bericht versturen

Beroeps voor van de Omheiningsstof en Parts&Metal van de Kettingsverbinding Netwerk.

Hoog - kwaliteit, resonable prijs en de beste dienst

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

AN PING XI RUN METAL MESH CO.,LTD

Certifications
China AN PING XI RUN METAL MESH CO.,LTD certificaten
China AN PING XI RUN METAL MESH CO.,LTD certificaten
Customers Reviews
De Omheining Accessories van de kettingsverbinding (Brance-band, Spanningsband, Beëindigensporen, Klemmen, Scharnieren…) Gewerkte Groot aan Hang My Chainlink Gate. Zij zijn zeer Zwaar en kwamen keurig Verpakt voor het Verschepen.

—— Terena

Perfect. Flexibele Draadkabel zeer knap Mesh Net For Handrail. Mijn Liefde, zal dit voor mijn Balkon verder Stap kopen.

—— Jonsonhexuitdraai

Precies Wat ik nodig had om Mijn Golden retriever van de Omheiningsto contain my van de Kettingsverbinding op te heffen. Geboorde Gaten en Vinyl Met een laag bedekte Draad door hen. Zeer Well-Built Product.

—— Bryon

Hallo Karen, verheugen wij ons op het Krijgen van het Meer Scherm Mesh Filters. kochten wij vóór zeer goed Gewerkt.

—— Suzy

Ik ben online Chatten Nu

AN PING XI RUN METAL MESH CO.,LTD

AN PING XI RUN METAL MESH CO.,LTD
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XR
Aantal werknemers : 60~80
Jaarlijkse omzet : 1million-5million
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

PINGEL XI LEIDEN CO. VAN HET METAALnetwerk, LTD

 

Ons bedrijf wordt gevestigd in de grootste de productiebasis van het draadnetwerk in China, de Industriële Anping Provincie van Canda, Hebei-Provincie. De belangrijkste producten zijn de omheiningsstof van de kettingsverbinding en toebehorenreeksen, de reeks van de metaaldecoratie, de reeks van de metaalbescherming.

 

Keten de stof van de verbindingsomheining en de toebehorenreeksen omvatten verschillende grootte van de omheiningsstof van de kettingsverbinding en diverse toebehoren en schakelaars op de deur. Momenteel, hebben de belangrijkste omheiningstoebehoren meer dan 200 stijlen, die meer dan 400 specificaties impliceren, heeft de grootte en gegalvaniseerd of nevel-met een laag bedekte oppervlakten internationale normen bereikt. Marktnormen, het verkopen binnenlandse en overzee markten het hele jaar door (de Europese markten van de V.S., van Canada, van Mexico, van het Midden-Oosten, van Australië en).

 

Metaaldecoratie en van de metaalbescherming de reeksen zijn hoofdzakelijk van toepassing op de binnenlandse en buitendecoratie van tentoonstellingszalen, hotels, het scherminstallaties van de luxewoonkamer, bureaugebouwen, luxebalzalen, bedrijfszalen, grote winkelcentra, sportencentra, enz., daken, muren, treden, traliewerk van kenmerkende gebouwen tegelijkertijd, het speelt ook een bepaalde beschermende rol, en het hele jaar door wordt uitgevoerd naar binnenlands en buitenland (Europa, Amerika, Australië en andere markten).

 

Het bedrijf heeft strikte en perfecte productie, kwaliteitscontrole, verpakking, logistiek en andere wetenschappelijke beheersystemen. Elk product wordt verwerkt en met strikte controle en betrouwbare kwaliteit vervaardigd. Met 10 jaar van rijke productieervaring, uitstekende productkwaliteit, reasonabke prijzen en Eerlijk beheer, heeft ons bedrijf lof van klanten. in binnen- en buitenland gewonnen.

Van het de Draadnetwerk van Anpingsxirun de productenco., Ltd hoopt oprecht samen met klanten op basis van wederzijds voordeel in binnen- en buitenland werken om een betere toekomst te bouwen. Wij heten Klanten welkom om onze fabriek te bezoeken, leiden en bespreken oprecht zaken.

 

China AN PING XI RUN METAL MESH CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
AN PING XI RUN METAL MESH CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Karen

Tel.: +86 13313183108

Fax: 86-133-1318-3108

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)